Thursday 13 November 2014

Kinderen genieten van Arjen zijn Goochel show



Binnen Nederland zijn er veel mogelijkheden waarin je als toeschouwer van een goochel show  van een (Wereld) beroemde goochelaar kan genieten. E en goochel show bestaat veelal uit komedie, entertainment en magische trucs. De goochelshow van Arjen bevat ook al deze ingrediënten en heeft al 5 jaar de status: “veel geboekte kindergoochelaar” door mond op mond reclame van zijn publiek gekregen . Hij bedenkt dan ook veelal zijn eigen trucs. Interactie staat voorop en de kinderen worden op podium gevraagd en als een ster behandeld. Dit doet hij door de kinderen de mogelijkheid te geven om hem bij zijn verschillende trucs te assisteren. Dit soort interactie dat met veel humor gepaard gaat heeft al bij duizenden kinderen een bijzondere magische herinnering  te weeg gebracht. Een herinnering wat hun hele leven bij zal blijven.

http://www.blown-twisted.nl/

De meeste interessante goocheltrucs zijn vaak illusies die aan het eind iets onverwachts laten zien.  Dit zelfde geld wanneer je een grap bedenkt of komedie maakt. Komedie, goede timing en verassing elementen zorgen voor 100% entertainment.  Goochelen en entertainen kan ondersteund worden door gebruik te maken van hulpmiddelen als ballonnen, munten, kaarten, touwen, ballen, doeken en nog veel meer. Dit zijn veelal herkenbare hulpmiddelen. Wanneer de goochelaar iets onmogelijks  met een bekend voorwerp doet, zorgt dit voor heel wat open monden en verwondering bij het publiek. De goochelaar is ook nog eens een acteur hij speelt een karakter  en zorgt ervoor dat het publiek zijn karakter en intenties begrijpt.  Arjen Reinders is een kindergoochelaar met een eigen stijl,  die veel ervaring op het gebied van toneel goochelen heeft opgedaan.  Hij treed voornamelijk voor kinderen op. Maar weet ook altijd de volwassenen in zijn show  te betrekken en te entertainen.  Hij is dan ook een veel gevraagde goochelaar bij familie en kinderfeesten.  Goochelaars zoals hem zorgen voor leuke herinneringen waar nog lang over nagepraat zal worde.

http://www.blown-twisted.nl/

Wanneer Arjen Reinders op een kinderfeestje arriveert dan ben je ervan verzekerd dat het publiek een leuke tijd zal beleven. Hij zal proberen om iedereen jong of oud bij zijn show te betrekken. Zijn goochel show zitvol humor en blije momenten. Alle interactie zit vol positieve aanstekelijke energie die zowel de kinderen als de volwassenen zal vermaken.  Arjen heeft al heel wat ervaring als kindergoochelaar en ballonnenclown op kinderfeesten in de Benelux opgedaan.  Hij past zijn shows vaak na de boeking aan zodat deze bij alle aanwezige leeftijdsgroepen zal passen. Een goochelshow voor kinderfeesten wordt veelal als een privéshow  gezien.  Maar ook evenementenbureaus  zoeken vaak naar een goede kindergoochelaar die op grote evenementen kan worden ingezet.

http://www.blown-twisted.nl/

Arjen Reinders, de Nederlandse goochelaar biedt zijn publiek een sensationele show,  daarnaast is het  publiek aan het eind van zijn show  een onvergetelijke magische ervaring rijker geworden. Zijn toneel goochel show biedt volop entertainment en is voor alle leeftijden geschikt.  Er is volop interactie met zijn publiek. Hierdoor wordt het publiek helemaal in zijn show opgenomen.  Zijn shows zijn vooral  op de kinderen en de tieners van het gezelschap  gericht.  Wanneer deze genieten dan geniet iedereen.  Dit blijkt uit de ervaring die vanuit vele shows zijn opgedaan. Wil je meer over deze goochelaar te weten komen? Ga dan  naar http://blown-twisted.nl/ en boek hem voor je nieuwe feest. ­

No comments:

Post a Comment